rbs.gr | Ηλεκτρονική τιμολόγηση και αυτόματη ενημέρωση του myDATA από τις ταμειακές μηχανές RBS ​

Δυνατότητες

Εμπορική εφαρμογή έκδοσης ηλεκτρονικών τιμολογίων από την RBS  σε απευθείας σύνδεση με την πλατφόρμα  myDATA


H έξυπνη επιλογή για 

  • Ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών
  • Μικρές επιχειρήσεις με χονδρικές και λιανικές πωλήσεις

Τι είναι & πως λειτουργεί

Το EDASYS είναι μια ευέλικτη  και απλή στη χρήση της εμπορική εφαρμογή, εγκατεστημένη στο Microsoft Azure Cloud, όπου ο κάθε επαγγελματίας -συνδρομητής, διαθέτει ατομική βάση δεδομένων στην οποία έχει πρόσβαση με τους ατομικούς του κωδικούς (user name και password.)

Το EDASYS πέρα των άλλων καλύπτει την υποχρέωση των ελεύθερων επαγγελματιών και των επιχειρήσεων για την ηλεκτρονική έκδοση των τιμολογίων τους και την αποστολή τους στο myDATA

Όλα τα εκδοθέντα τιμολόγια αρχειοθετούνται και αποθηκεύονται στην ατομική βάση δεδομένων του κάθε συνδρομητή για όσο χρόνο ορίζουν οι σχετικές Φορολογικές διατάξεις .

Σε όλα τα εκδοθέντα παραστατικά ο κάθε συνδρομητής έχει πρόσβαση μέσω ενός ευέλικτου μηχανισμού αναζήτησης με πολλαπλά κριτήρια (αριθμός, ημερομηνία, πελάτης κ.λπ.)

logo1
MyDATA_Logo_LP1

Δυνατότητες

Σύνδεση στη πλατφόρμα MyData της AAΔΕ 

Έκδοση Ηλεκτρονικών Τιμολογίων με  αυτόματη και αξιόπιστη ενημέρωση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων της ΑΑΔΕ με ταχύτητα και ασφάλεια

Σύνδεση της επιχείρησης με το Λογιστικό Γραφείο

Πρόσβαση του λογιστικού γραφείου στα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης εφόσον παραχωρηθεί τέτοιο δικαίωμα.

Πρόσβαση από παντού

Έκδοση Ηλεκτρονικών Τιμολογίων οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε, μέσω ενός laptop ή Tablet ή και ενός Smartphone

Ασφάλεια & αξιοπιστία

Εμπιστευτείτε και εκμεταλλευτείτε τις απεριόριστες δυνατότητες και τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας που παρέχονται από το Microsoft Azure Cloud, τα υψηλά στάνταρ ασφάλειας για όλες  τις διακινούμενες πληροφορίες που εφαρμόζει η RBS AE πιστοποιημένη με ISO 27001, καθώς και την Πολιτική Απορρήτου που αυστηρά τηρεί.  

Αναζήτηση Παραστατικών

Η οντότητα, με την χρήση  προσωπικών της κωδικών (User Name και Password), διαθέτει την δυνατότητα πρόσβασης στα αποθηκευμένα παραστατικά και την αναζήτηση οποιουδήποτε ή ομάδας εξ αυτών, μέσω πολλαπλών κριτηρίων αναζήτησης ( αριθμός, ημερομηνία, ΑΦΜ κ.λπ.)

Αρχειοθέτηση, Αποθήκευση και Διαφύλαξη

Το EDASYS αρχειοθετεί και αποθηκεύει κάθε παραστατικό που εκδίδεται για όσο χρονικό διάστημα προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία, σε ασφαλή ατομική για την κάθε οντότητα βάση δεδομένων.

Έκδοση αποδείξεων λιανικής απο το EDASYS

Η έκδοση αποδείξεων λιανικής από το EDASYS απαιτεί την σύνδεση με Φορολογικό Μηχανισμό (ΕΑΦΔΣΣ) ή οποιαδήποτε ΦΤΜ της RBS ή την υπηρεσία παρόχου ηλεκτρονικής έκδοσης στοιχείων (Υ.ΠΑ.Η.Ε.Σ) RAPIDSIGN, της μεγαλύτερης Ελληνικής Κατασκευαστικής Εταιρείας προϊόντων Τεχνολογίας στο τομέα των  Συστημάτων Λιανικής Πώλησης και Έκδοσης Ηλεκτρονικών Υπογραφών, την ΜΑΤ Technology A.E., μια εταιρία του Ομίλου RBS.

Back Up

Η εφαρμογή παρέχει την δυνατότητα άντλησης όλων ή ομάδας παραστατικών και την αποθήκευσή τους σε εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο (Back Up).

Με μια ματιά

Το EDASYS θα σας διευκολύνει με τρόπο απλό και ευέλικτο να διαχειρίζεστε τις καθημερινές συναλλαγές σας και να ελέγχετε όλες τις εργασίες της επαγγελματικής σας δραστηριότητας.

Ευκολία στη δημιουργία των παραστατικών σας

Καταχωρήστε μόνο τη πρώτη φορά τα πλήρη στοιχεία σας, καθώς και το λογότυπό σας που θέλετε να εκτυπώνονται στα παραστατικά και στην συνέχεια απλά επιλέγετε το είδος του παραστατικού που θέλετε να εκδώσετε,  από μια πλήρη λίστα παραστατικών, σύμφωνη με την κωδικοποίηση της ΑΑΔΕ.

Ελαχιστοποίηση χρόνου

Εσείς απλά εισάγετε το είδος ή την υπηρεσία προς πώληση και το ΑΦΜ του πελάτη σας, τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το Edasys


Ενημέρωση και Προγραμματισμός

Λάβετε αναφορές για τα κρίσιμα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησής σας, ενημερωθείτε για  όλα τα δεδομένα που αφορούν πελάτες, προμηθευτές, αποθήκη, εισπράξεις, πληρωμές, ανά πάσα στιγμή και από παντού και προγραμματίστε τις απαραίτητες ενέργειεςΑποστείλετε τα τιμολόγια σας με email

Εφόσον έχετε καταχωρήσει το email του πελάτη σας, άμεσα με την έκδοση του παραστατικού που τον αφορά, αυτός θα το λάβει στο λογαριασμό του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου χωρίς καμία πρόσθετη χρέωση.

Έλεγχος Αποθεμάτων

Ενημερωθείτε για την κατάσταση της αποθήκης σας και ελέγξτε τα αποθέματά σας από όπου και αν βρίσκεστε


Βρείτε οποιαδήποτε συναλλαγή θέλετε

Όλες οι συναλλαγές σας είναι αποθηκευμένες στον ατομικό σας λογαριασμό στο Microsoft Azure Cloud. Αφήστε πίσω σας φακέλους και έντυπα και απλά αναζητήστε τη συναλλαγή που θέλετε εύκολα από όπου και αν βρίσκεστε.Τεχνολογική υπεροχή

Με την εγγύηση της RBS και την ασφάλεια του Microsoft Azure Cloud.

Κύριες λειτουργίες του EDASYS

  1. Έκδοση απεριόριστου αριθμού, κάθε τύπου παραστατικού, χονδρικής πώλησης αγαθών και παροχής υπηρεσιών, που προβλέπεται από το myDATA
  2. Με την καταχώρησημόνο του ΑΦΜ του πελάτη, αυτόματη άντληση από το TAXIS όλων των υπόλοιπων απαιτούμενων στοιχείων του και συμπλήρωσή τους στο προς έκδοση παραστατικό. Ταυτόχρονα τα στοιχεία αυτά αποθηκεύονται και φυλάσσονται στην βάση πελατών.
  3. Αποστολή σε πραγματικό χρόνο στο myDATA όλων των ως άνω παραστατικών με καταχώρηση και εκτύπωση του MARK
  4. Αρχειοθέτηση και καταχώρηση όλων των εκδοθέντων παραστατικών στον ατομικό λογαριασμό της επιχείρησης στο Microsoft Azure Cloud και διατήρησής τους για όσο χρόνο απαιτείται από την σχετική νομοθεσία.
  5. Εύκολη και γρήγορη αναζήτηση οποιουδήποτε παραστατικού ή ομάδας παραστατικών με πολλαπλά κριτήρια αναζήτησης.
  6. Πρόσβαση στον ατομικό λογαριασμό του χρήστη για έκδοση παραστατικού ή άντληση πληροφοριών, από παντού μέσω οποιασδήποτε συσκευής διαθέτει browser χωρίς πρόσθετη εφαρμογή, ρύθμιση ή χρέωση.
  7. Δυνατότητα πρόσβασης του λογιστικού γραφείου, μετά από παραχώρηση τέτοιων δικαιωμάτων από τον χρήστη, στον ως άνω ατομικό λογαριασμό για άντληση κάθε διαθέσιμης πληροφορίας.

Φόρμα ενδιαφέροντος