Με επιτυχία η συμμετοχή της RBS στην έκθεση “Super Market, Mini Market και Περίπτερο”

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ RBS ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

“Super Market, Mini Market και Περίπτερο

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή της RBS στην έκθεση “Super Market, Mini Market και Περίπτερο” που πραγματοποιήθηκε στο METROPOLITANEXPO  από 23 έως 25 Οκτωβρίου φέτος.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ RBS ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

“Super Market, Mini Market και Περίπτερο

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή της RBS στην έκθεση “Super Market, Mini Market και Περίπτερο” που πραγματοποιήθηκε στο METROPOLITANEXPO από 23 έως 25 Οκτωβρίου φέτος.

 

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε, κατά γενική ομολογία, το εντυπωσιακό περίπτερο όπου φιλοξενήθηκαν τα ταμειακά συστήματα της RBS, σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση της υπηρεσίας 
i-bank Simple Pay Spot”, υπό την αιγίδα της Εθνικής Τράπεζας,.

Στο ίδιο περίπτερο παρουσιάστηκαν οι κοινές λύσεις που προσφέρει η RBS μαζί με  την Εθνική Τράπεζα, αναφορικά με τα τερματικά αποδοχής καρτών της εν λόγω Τράπεζας, σε λειτουργική συνεργασία με τα ταμειακά συστήματα της RBS, υπό την εμπορική ονομασία i-bank POS plus”.

Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι επισκέπτες, στην πρωτοποριακή  Cloud πλατφόρμα “Link4all  της RBS, μέσω της οποίας:

α) ο μεν επαγγελματίας μπορεί να παρακολουθεί, ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε και αν βρίσκεται, όλες τις  συναλλαγές που έχει πραγματοποιήσει το διασυνδεδεμένο στην cloud υπηρεσία “Link4all   ταμειακό του σύστημα.

β) ο τεχνικός που έχει την ευθύνη συντήρησης του συστήματος, έχει την δυνατότητα, να επεμβαίνει απομακρυσμένα και να εκτελεί κάθε αναγκαία εργασία  

γ) ο λογιστής μπορεί να λαμβάνει, όλα τα οικονομικά στοιχεία που απαιτούνται για την ενημέρωση των οικονομικών βιβλίων.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, πέρα των μεμονωμένων επαγγελματιών, εκπρόσωποι μεγάλων κλάδων καταστημάτων της μικρής λιανικής, επέδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τις ολοκληρωμένες αυτές λύσεις και ήδη ευρίσκονται σε συνεχή επαφή με την εταιρεία, για την ολοκλήρωση σημαντικών στρατηγικών συνεργασιών.

Μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης, το τμήμα πωλήσεων της RBS,  επεξεργάζεται όλα τα σοβαρά αιτήματα των επισκεπτών, προκειμένου να τα παραπέμψει, το κάθε ένα εξ αυτών στον αντίστοιχο τοπικό συνεργάτη της σύμφωνα με τη περιοχή που εδρεύει ο ενδιαφερόμενος έμπορος.

Όπως πολλοί από εσάς έχετε διαπιστώσει, αρκετά από τα αιτήματα αυτά έχουν ήδη προωθηθεί.

Φωτογραφίες από την έκθεση

{module Φωτογραφίες έκθεση RBS-NBG}