rbs.gr | Ηλεκτρονική τιμολόγηση και αυτόματη ενημέρωση του myDATA από τις ταμειακές μηχανές RBS ​

Search
Close this search box.

Ο όμιλος

Λίγα Λόγια για τον Όμιλο RBS

Η RBS Α.Ε., όντας ένας από τους μεγαλύτερους σήμερα προμηθευτές Φορολογικών Ταμειακών Συστημάτων στην ελληνική αγορά, φιλοδοξεί να κατακτήσει αντίστοιχη θέση και στο τομέα των εφαρμογών λογισμικού, πρωτίστως αυτών που απευθύνονται στις επιχειρήσεις που διενεργούν κυρίως λιανικές πωλήσεις.

Η RBS, έχοντας πάντα ως σταθερή πολιτική την προώθηση του συνόλου των προϊόντων της, αποκλειστικά μέσα από το πανελλαδικό δίκτυο Συνεργατών της και ακολουθώντας το στρατηγικό της σχέδιο ανάπτυξης, εξελίσσει συνεχώς τα υφιστάμενα προϊόντα της, σχεδιάζοντας παράλληλα νέα, προκειμένου να καλύψει όλο το φάσμα των απαιτήσεων της αγοράς, τόσο σε σχέση με αυξημένες λειτουργικές ανάγκες, όσο και με τις διαφορετικές οικονομικές και χειριστικές δυνατότητες της κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Στα πλαίσια αυτά, εκτός των άλλων, η Εταιρεία αναπτύσσει και θα έχει έγκαιρα διαθέσιμα, όλα τα νέα Φορολογικά προϊόντα, όπως αυτά καθορίζονται από τις νέες προδιαγραφές της Α. 1173/30.12.2022, είτε αυτά αφορούν τις επιχειρήσεις λιανικής που διαθέτουν αγαθά, είτε αυτές που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εστίασης.

Η MAT Technology Α.Ε. αποτελεί τον στρατηγικό συνεργάτη της RBS στον τομέα σχεδιασμού, ανάπτυξης και παραγωγής προϊόντων.

Παράλληλα, η ΜΑΤ αναπτύσσει και κατασκευάζει προϊόντα για μεγάλους Έλληνες χονδρεμπόρους, ενώ εξάγει μεγάλο μέρος των προϊόντων της σε αγορές του εξωτερικού και ιδιαίτερα σε αυτή της Ιταλίας, στην οποία διατηρεί περισσότερο από 12% μερίδιο αγοράς.

Συνολικά σήμερα περισσότερα από 400.000 Φορολογικά Συστήματα παραγωγής ΜΑΤ, ευρίσκονται σε λειτουργία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η ΜΑΤ, η μοναδική στην Ελλάδα βιομηχανική μονάδα κατασκευής Ταμειακών Συστημάτων, πλήρως καθετοποιημένη, έχει δημιουργήσει και διαθέτει ιδιόκτητες υποδομές όπως:

  • Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης συμπεριλαμβανομένου του Σχεδιασμού Βιομηχανικών και Μηχανολογικών Προϊόντων (CAM / CAD)
  • Παραγωγική μονάδα με τρεις γραμμές παραγωγής, δυναμικότητας 60.000 τερματικών συσκευών ετησίως, σε μία βάρδια.
  • Μονάδα ψηφιακών και μεταξοτυπικών εκτυπώσεων
  • Εργαστήριο ποιότητας και δοκιμών (συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών CE)
  • Αποθήκη και Logistics.

Πέραν των ανωτέρω, η ΜΑΤ είναι πιστοποιημένη από την ΑΑΔΕ προκειμένου να λειτουργεί ως Πάροχος Ηλεκτρονικής Έκδοσης Στοιχείων (Υ.ΠΑ.Η.Ε.Σ.)

Η ΤΡΙΛΙΑ ΝΕΤ ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ A.E. είναι αδειοδοτημένο ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Η Trilia δραστηριοποιείται στην παροχή προηγμένων υπηρεσιών πληρωμών, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και ασφαλή συστήματα πληροφορικής, μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου αντιπροσώπων πανελλαδικά.

Βασικός στόχος της εταιρείας είναι να εντάξει στο δίκτυο αντιπροσώπων της, εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική περιφέρεια, όπως σε μικρές πόλεις, χωριά και τουριστικές περιοχές, όπου η ανάγκη των κατοίκων ή των επισκεπτών αυτών των περιοχών να αποκτήσουν πρόσβαση σε τέτοιες υπηρεσίες είναι σημαντικά αυξημένες.

Κύριες υπηρεσίες που προσφέρονται από την Trilia, μέσω του δικτύου Αντιπροσώπων της είναι:

  • Πληρωμές λογαριασμών και οφειλών
  • Αναλήψεις μετρητών με τη χρήση κάρτας πληρωμών
  • Καταθέσεις μετρητών σε λογαριασμό κάρτας πληρωμών
  • Μεταφορά μετρητών εντός Ελλάδος

Η Trilia σήμερα, διαθέτοντας περισσότερα από 1.000 σημεία Αντιπροσώπων πανελλαδικά, πραγματοποιεί περισσότερες από 4.000.000 συναλλαγές πληρωμών ετησίως.

Η Safe Services Α.Ε. δημιουργήθηκε το 2016 και είναι μια πρωτοπόρα εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και στην παροχή ολοκληρωμένων προγραμμάτων πιστότητας (loyalty) και επιβράβευσης του καταναλωτή με πλήθος προνομίων. Η εταιρεία εκδίδει την κάρτα μέλους Safe Card.

Η Εταιρεία διαθέτει στελέχη με εμπειρία στον τραπεζικό αλλά και τον ευρύτερο χρηματοοικονομικό τομέα. Με εφόδιο την γνώση και την εμπειρία των στελεχών της, αλλά και την κατανόηση των αναγκών του καταναλωτή σε ένα περιβάλλον που συνεχώς αλλάζει, έχει προχωρήσει σε μια σειρά στοχευμένων συνεργασιών.

Συγχρόνως η Safe Services Α.Ε. διατηρεί την online πλατφόρμα safedeals.gr όπου ο κάτοχος της κάρτας μέλους Safe Card, έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ηλεκτρονικές αγορές σε ένα περιβάλλον με περισσότερα από 300 online καταστήματα, κερδίζοντας έκπτωση & επιστροφή σε κάθε του συναλλαγή. Η Εταιρεία επίσης αναπτύσσει συμβάσεις με φυσικά καταστήματα.

Η Εταιρεία διαθέτει ένα εκτενές, συνεχώς αναπτυσσόμενο, δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας την κάρτα μέλους Safe Card στο πελατολόγιο τους. Τόσο η φυσική όσο και η ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας, σε συνδυασμό με το πλήθος των ανταποδοτικών παροχών, προσφέρουν την δυνατότητα σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις να αναπτύξουν σχέσεις εμπιστοσύνης και πιστότητας με τους πελάτες τους, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα προβολή, αναγνωρισιμότητα και διεύρυνση του πελατολογίου τους.

Η 9POS Α.Ε. είναι εταιρεία ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού που απευθύνονται σε κάθε είδους επιχείρηση εστίασης είτε αυτή λειτουργεί ως take away ή delivery είτε ως μια μεγάλη επιχείρηση μαζικής εστίασης με πολλαπλών επιπέδων και χώρων τραπεζοκαθίσματα.

Σήμερα η 9POS διαθέτει την ομώνυμη εφαρμογή εστίασης, έχοντας πραγματοποιήσει εκατοντάδες εγκαταστάσεις και η οποία είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε κάθε είδους απαίτηση που μπορεί να έχει σήμερα μια σύγχρονη επιχείρηση εστίασης.

Η δυνατότητα της εφαρμογής να λειτουργεί τόσο σε Cloud περιβάλλον όσο και σε τοπικό επίπεδο με πλήρη αυτονομία σε απουσία σύνδεσης Ίντερνετ την καθιστά ιδιαίτερα ευέλικτη και λειτουργική.

Το κυριότερο χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι το γεγονός ότι παρόλο το πλήθος των λειτουργικών της δυνατοτήτων, παρέχει ένα απολύτως απλό και λειτουργικό περιβάλλον τόσο στον χρήστη της κεντρικής κονσόλας όσο και στο σερβιτόρο.

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί είτε σε λειτουργικό περιβάλλον windows είτε σε Google Android.

Ο κάθε νέος χρήστης της εφαρμογής θα  διαπιστώσει ότι σε αρκετά συχνά διαστήματα η εφαρμογή 9POS εξελίσσεται και παρέχει και νέες δυνατότητες, καθώς συνέχεια αναπτύσσεται, παράλληλα με τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες αυτού του είδους των επιχειρήσεων.