ΛΥΣΗ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑΜΕΙΟΥ

Το φρέσκα και εκλεκτά προϊόντα, η υγιεινή και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με λογικές τιμές, πάντα ήταν και πάντα θα είναι, μία ισχυρή βάση επιτυχίας.

{module ΛΥΣΕΙΣ – ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑΜΕΙΟΥ }

Μία έξυπνη επένδυση που αυξάνει τα έσοδα σας!

Το φρέσκα και εκλεκτά προϊόντα, η υγιεινή και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με λογικές τιμές, πάντα ήταν και πάντα θα είναι, μία ισχυρή βάση επιτυχίας.

Αρκεί όμως πλέον;

Η οικονομική συγκυρία έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του πελάτη, ψάχνει το όφελος σε κάθε συναλλαγή του και κάνει επιλογές που παλαιότερα δεν θα έκανε.

Τι μπορεί να κάνει όμως ένα συνοικιακό κρεοπωλείο ή οπωροπωλείο; Ίσως η πιο σημαντική αλλαγή είναι η επένδυση στη σχέση με την πελατεία, η επένδυση στη πιστότητα των πελατών σε μακροπρόθεσμη βάση. Η παροχή κινήτρων ανταμοιβής σε κάθε αγορά του πελάτη, βελτιώνει την συχνότητα αγορών και την πιστότητα του πελάτη στη συγκεκριμένη επιχείρηση διαφοροποιούμενος από τον ανταγωνισμό.

Τι αλλάζει

Η συμπεριφορά του πελάτη έχει αλλάξει Θέλει να «εισπράξει» όφελος σε κάθε αγορά του, θέλει να δει τη διαφορά για να επιλέξει. Κάθε αγορά την αντιμετωπίζει με κριτήρια επένδυσης, ακόμη και την πιο μικρή. Η ανταμοιβή πελατών (πόντοι, κουπόνια) προσελκύει πελάτες και μπορεί να είναι λόγος για αλλαγή επιλογής καταστήματος.

Για κάθε κρεοπωλείο ή οπωροπωλείο, η συγκράτηση και ταυτόχρονα διεύρυνση της πελατείας του, είναι επιβεβλημένη.H αύξηση πιστότητας των πελατών δεν είναι πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα και δεν αποτελεί πλέον προνόμιο αλυσίδων και μεγαλύτερων καταστημάτων

Καινοτομία RBS

Η RBS καινοτομεί και προσφέρει ένα έξυπνο σύστημα ταμείου νέας γενιάς, το οποίο επιτρέπει σε ένα μικρό κατάστημα να εφαρμόζει συστηματικά & οικονομικά, προωθητικές ενέργειες με κουπόνια και σύστημα πόντων, τεχνικές ευρέως χρησιμοποιούμενες από μεγάλες επιχειρήσεις λιανικής πολλαπλασίου κόστους.

Η RBS ELIO web προσφέρεται με μια εξαιρετικά ελκυστική σχέση τιμής προς απόδοση. Ουσιαστικά σχεδόν στη τιμή μιας απλής ταμειακής ο λιανέμπορος έχει ένα «υβριδικό υπολογιστικό σύστημα», πολλαπλάσιας αξίας απαραίτητο για τη καθημερινή του λειτουργία αλλά και τα έσοδα του.

Η RBS ELIO web, δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του καταστήματος,

  • Να διατηρήσει ευχαριστημένους, αλλά και να αυξήσει τους συστηματικούς πελάτες
  • Να αυξήσει τις επαναληπτικές αγορές του πελάτη & την αξία της μέσης απόδειξης
  • Να βελτιώσει τον τζίρο του μέσα από συνεχή κίνητρα ανα απόδειξη και συνολικά
  • Να βελτιώσει την κερδοφορία του μέσα από πριμοδότηση κερδοφόρων τμημάτων
  • Να βελτιώσει την αποδοτικότητα των αγορών του μέσα από πληροφόρηση πωλήσεων

Επιτρέπει στο κρεοπωλείο ή οπωροπωλείο, να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και να τον προτιμήσει ο πελάτης.