rbs.gr | Στην καρδιά των ημερήσιων συναλλαγών, για επιχειρήσεις λιανικής & εστίασης

Δίκτυο σημείων πληρωμών

Δραστηριότητα

Η RBS Δραστηριότητα Η RBS , μητρική εταιρεία των υπόλοιπων εταιρειών του ομίλου (ΜΑΤ Technology Α.Ε. Trilia Ίδρυμα Πληρωμών Α.Ε., Nine POS A . E . και Safe Deals A . E .), αποτελεί τον εμπορικό βραχίονα του ομίλου.

Για το σκοπό αυτό η RBS έχει αναπτύξει δίκτυο συνεργατών που αριθμεί σήμερα περισσότερες από 350 επιχειρήσεις και οι οποίες καλύπτουν, με πλήρη επάρκεια, εμπορικά και τεχνικά, τις ανάγκες των πελατών της, στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, ηπειρωτικής και νησιωτικής.

Παράλληλα η RBS έχοντας αναλάβει επιπρόσθετα την τεχνική υποστήριξη των προϊόντων όλων των εταιρειών του ομίλου, διαθέτει για το σκοπό αυτό ένα πλήρως εξοπλισμένο και επανδρωμένο με στελέχη υψηλής κατάρτισης, τεχνικό τμήμα.

Από της ιδρύσεώς της, το 2006, η RBS, σε στενή συνεργασία με την θυγατρική της κατασκευαστική εταιρεία MAT Technology, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία των στελεχών των δυο εταιρειών και διαθέτοντας αποκλειστικά ίδιους οικονομικούς και τεχνολογικούς πόρους, επενδύει στον σχεδιασμό,  ανάπτυξη και διάθεση προηγμένων συστημάτων και εφαρμογών λογισμικού, αλλά και υπηρεσιών, που ενσωματώνουν τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες.

  • Όλα τα προϊόντα της εταιρείας στοχεύουν κυρίως στην κάλυψη των αναγκών διαχείρισης όλου του εύρους λειτουργίας των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων λιανικής. Για το λόγο αυτό,  κατά τον σχεδιασμό των προϊόντων, λαμβάνεται πάντα πρόνοια, ούτως ώστε το οικονομικό τους κόστος και η χειριστική τους απλότητα, να ανταποκρίνεται στις οικονομικές αλλά και οργανωτικές δυνατότητες των συγκεκριμένων αυτών επιχειρήσεων, χωρίς ταυτόχρονα να υπολείπονται σε λειτουργική πληρότητα άλλων, υψηλού κόστους και πολυπλοκότητας συστημάτων.

Στρατηγική
Στρατηγική της εταιρείας είναι η ανάπτυξη των κατάλληλων προϊόντων αλλά και  η σύναψη στρατηγικών συνεργασιών, ώστε να επιτύχει  δύο βασικούς στόχους:

  • Να προσφέρει προς τις μικρές επιχειρήσεις λιανικής, τα τεχνολογικά μέσα που θα τις βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν επιτυχώς τις σύγχρονες μορφές διενέργειας των συναλλαγών και κυρίως να ανταπεξέλθουν στην πίεση που υφίστανται από τις μεγάλες και οργανωμένες επιχειρήσεις του κλάδου.
  • Να εξασφαλίσει για τους συνεργάτες της αλλά και για την ίδια, σταθερά και επαναλαμβανόμενα έσοδα

Όραμα
Όραμα της εταιρείας είναι να καταστεί ο στρατηγικός επιχειρηματικός εταίρος, ενός μεγάλου αριθμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων λιανικής,  που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες προϋποθέσεις, δημιουργώντας έτσι ένα κορυφαίο, πλήρως ψηφιοποιημένο οικοσύστημα, προσφέροντας προς όλους του συμμετέχοντες σε αυτό:

  • Προηγμένο σύστημα πλήρους διαχείρισης της επιχείρησης (S/W & H/W)
  • Δημιουργία και διαχείριση ατομικού ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop).
  • Υπηρεσίες αποδοχής ηλεκτρονικών πληρωμών με κάθε διαθέσιμο σήμερα τρόπο (e-payments).
  • Εφαρμογή διαχείρισης πολιτικών πιστότητας πελατείας (loyalty)
  • Παροχή Cloud υπηρεσιών προς τον έμπορο, αλλά και προς τους καταναλωτές, μέσω του εμπόρου(bill payment, Cash Withdrawals, Deposits κ.λπ.)

Πιστοποιήσεις
ISO 9001:2008
Η RBS εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008 που καλύπτει την εμπορία, την παροχή τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών και την τεχνική υποστήριξη όλων των συστημάτων και υπηρεσιών που διαθέτει.

ISO / IEC 27001:2013
Η RBS εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Ασφάλειας Πληροφοριών κατά ISO 27001 που καλύπτει;
Υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακίνησης & αποθήκευσης δεδομένων και φορολογικών παραστατικών τρίτων καθώς και τήρηση ψηφιακών δεδομένων αυθεντικοποίησης παραστατικών και των ψηφιακών δεδομένων τους.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Χαρακτηριστικά
Click outside to hide the comparison bar
Σύγκριση