rbs.gr | Στην καρδιά των ημερήσιων συναλλαγών, για επιχειρήσεις λιανικής & εστίασης

Η RBS ιδρύθηκε το 2006.

Αντικείμενο δραστηριότητας

Έκτοτε, σε στενή συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρεία MAT Technology, αξιοποιώντας την εικοσαετή και πλέον εμπειρία των στελεχών και των δυο εταιρειών και επενδύοντας συνεχώς, διαθέτοντας ίδιους οικονομικούς και τεχνολογικούς πόρους, επικεντρώνεται στον σχεδιασμό,  ανάπτυξη και διάθεση προηγμένων συστημάτων διαχείρισης επιχειρήσεων λιανικής και  συναφών υπηρεσιών, που ενσωματώνουν τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες.

Τι είναι & πως λειτουργεί

Έχοντας λάβει σοβαρά υπόψη της ότι, δυναμικά εξελισσόμενες τεχνολογίες όπως e-commerce, e-payment, mobility και clouding, διαφοροποιούν δραστικά τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται οι καθημερινές συναλλαγές, προσπαθεί να ενσωματώσει και να συνδυάσει λειτουργικά τις τεχνολογίες αυτές στα συστήματά της.

Παράλληλα σε όλα τα συστήματα, μέσω της δυνατότητάς τους να διασυνδέονται on-line, μέσω Internet, με μια πρωτοποριακή Cloud Πλατφόρμα, παρέχεται  η δυνατότητα, να επεκτείνουν την λειτουργικότητά τους και να  αυξήσουν ανταποδοτικά τις επιλογές αξιοποίησής τους.

logo1
MyDATA_Logo_LP1

Στρατηγική και όραμα

Στρατηγική  επιδίωξή της Εταιρείας είναι, μέσω της σύναψης στρατηγικών συνεργασιών, με πιο σημαντικές εκείνες με την Εθνική Τράπεζα, την First Data και την Mellon Technologies, όλα αυτά τα συστήματα, να προσφέρουν, πέρα όλων των υπολοίπων, σημαντικές υπηρεσίες και διευκολύνσεις στις επιχειρήσεις που τα λειτουργούν, καθώς και ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους πελάτες τους, διευρύνοντας έτσι την πελατεία τους αλλά και τις πηγές εσόδων τους. Με τον τρόπο αυτό όλοι οι εμπλεκόμενοι στην χρήση, διάθεση και υποστήριξη των συστημάτων αυτών αλλά και των επακόλουθων υπηρεσιών, εξασφαλίζουν σταθερά και επαναλαμβανόμενα έσοδα.

Όραμά της Εταιρείας είναι να κατορθώσει, μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών αυτών, να προσφέρει προς τις μικρές επιχειρήσεις λιανικής, τα τεχνολογικά μέσα που θα τις βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν επιτυχώς τις σύγχρονες μορφές διενέργειας των συναλλαγών και κυρίως να ανταπεξέλθουν στην πίεση που υφίστανται από τις μεγάλες και οργανωμένες επιχειρήσεις του κλάδου.

2560px-First_Data_logo.svg
1200px-NationalBankofGreece-logo(2013).svg

Πολιτική διάθεσης και υποστήριξης των προϊόντων

Η διάθεση των προϊόντων και των υπηρεσιών της Εταιρείας, γίνεται αποκλειστικά μέσω ενός ευρύτατου πανελλαδικά δικτύου εκπαιδευμένων και ενημερωμένων συνεργατών. Το δίκτυο είναι κατανεμημένο σε όλη την Ελληνική επικράτεια, καλύπτοντας έτσι κάθε μικρή ή μεγαλύτερη πόλη.
Πάντα υπάρχουν τα περιθώρια, κατόπιν διαδικασίας αξιολόγησης, σε οποιαδήποτε εταιρεία ανά την Ελλάδα, με συναφή δραστηριότητα, να επικοινωνήσει με την RBS προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο ένταξής στης στο δίκτυο συνεργατών.

Η τεχνική υποστήριξη προς όλους τους χρήστες των συστημάτων της Εταιρείας ανά την Ελλάδα, παρέχεται άμεσα και με πληρότητα από το ως άνω δίκτυο των εκπαιδευμένων συνεργατών της.

Πέραν αυτού, η RBS διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τεχνικό τμήμα,  ικανό να προσφέρει τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση, ανά πάσα στιγμή, προς όλους τους συνεργάτες της, αλλά και όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο, προς τους τελικούς χρήστες των συστημάτων της.

Ποιότητα

Κατά την σχεδίαση και κατασκευή των προϊόντων λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψη η ποιότητα και αξιοπιστία των χρησιμοποιούμενων υλικών. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες των πιο γνωστών και αναγνωρισμένων σήμερα παγκοσμίως κατασκευαστών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αταλάντευτης αυτής επιμονής της εταιρείας, στο τομέα αυτό, είναι το γεγονός ότι μόνο τα δικά της προϊόντα συνεχίζουν έως σήμερα να χρησιμοποιούν πληκτρολόγια βασισμένα στους μηχανικούς πληκτροδιακόπτες με επίχρυσες επαφές της, διεθνώς αναγνωρισμένης για την κορυφαία ποιότητας, εταιρείας Chery

Όλα τα προϊόντα υφίστανται εξονυχιστικούς ποιοτικούς ελέγχους, στο ιδιόκτητο εργαστήριο ποιοτικών ελέγχων και μετρήσεων, ενώ πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της Ε.Ε., όπως CE και την οδηγία RoHs και ιδιαίτερα την απαίτηση για απουσία μόλυβδου(Led Free).

Η RBS εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008 που καλύπτει την εμπορία, την παροχή τεχνολογικών υπηρεσιών και την τεχνική υποστήριξη όλων των συστημάτων και υπηρεσιών που διαθέτει.

Το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας έχει πιστοποιηθεί από τον Διεθνή Οργανισμό QMSCERT (κατεβάστε το πιστοποιητικό)

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Χαρακτηριστικά
Click outside to hide the comparison bar
Σύγκριση