Διαθέσιμη πλέον στους συνδρομητές της η πρωτοποριακή ψηφιακή πλατφόρμα Link4all*Retail από την RBS

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαίδευση των συνεργατών της RBS στη νέα ψηφιακή Cloud πλατφόρμα Link4all*Retail, που έχει αναπτύξει η εταιρεία και είναι προσβάσιμη πλέον από όλους τους συνδρομητές της.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18/05 στην αίθουσα σεμιναρίων, στα γραφεία της εταιρείας και επαναλήφθηκε σήμερα Πέμπτη 19/05, εξαιτίας του αυξημένου αριθμού συμμετεχόντων.

Στην διάρκεια των εκπαιδεύσεων αυτών, έγινε εκτενής αναφορά και στο μοναδικό πολλαπλής λειτουργικότητας ταμειακό τερματικό της RBS, ElioPoSS, τόσο όσο αφορά την αυτόνομη λειτουργία του όσο και σε συνδυασμό με την υπηρεσία Link4all*Retail.

Στο τέλος των συναντήσεων αυτών έγινε ενημέρωση σχετικά με την εμπορική πολιτική προώθησης και διάθεσης των ως άνω προϊόντων, με σκοπό τη μέγιστη αποδοχή τους από τις επιχειρήσεις μικρής λιανικής προς τις οποίες και απευθύνονται τα προϊόντα αυτά.

Η Διοίκηση και τα στελέχη της RBS επιθυμούν να ευχαριστήσουν τους συνεργάτες τους που έλαβαν μέρος στις εκπαιδευτικές αυτές συναντήσεις και υπόσχονται ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να πρωτοπορεί στη δημιουργία νέων καινοτομικών προϊόντων, καθώς και στην ανάπτυξη ανταποδοτικών υπηρεσιών, που θα “χτίζονται” γύρω από αυτά, προς όφελος όλων των εμπλεκομένων στην αλυσίδα διάθεσης, υποστήριξης και λειτουργίας τους.

Ανάλογες εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν σύντομα στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, για τις οποίες οι συνεργάτες μας θα ενημερωθούν εγκαίρως για τον ακριβή τόπο και χρόνο διεξαγωγής τους.

Φωτογραφίες από την εκπαίδευση

{module Φωτογραφίες εκπαίδευση RBS}