Αναβαθμίσεις ΕΑΦΔΣΣ Σύμφωνα με Α.1024/06.02.2020

Αγαπητοί συνεργάτες,
Είναι διαθέσιμα τα νέα firmware και οι drivers “τύπου Β” για τις ΕΑΦΔΣΣ της Εταιρείας μας που έχουν διατεθεί μέχρι 09/06/2020:

TAX AGENT (ΑΑΔΕ 1067852 17/06/2020)
101 NET driver A & Β (ΑΑΔΕ 1067664 16/06/2020)
RBS 101 NET driver A & Β (ΑΑΔΕ 1067661 16/06/2020)

Βίντεο με οδηγίες για τις αναβαθμίσεις θα βρείτε εδώ

Έντυπες οδηγίες για τις αναβαθμίσεις θα βρείτε εδώ

To HyperTerminal θα το βρείτε εδώ

 

 ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση ΕΑΦΔΣΣ με πολύ παλαιό firmware θα πρέπει να γίνουν κατ’ εξαίρεση διαδοχικές αναβαθμίσεις τις οποίες θα προμηθευτείτε μετά από επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας.

Θα βρείτε τις νέες εκδόσεις παρακάτω:

Παλαιές Εγκρίσεις:

RBS 101 NET (FGB)

 

Νέες Εγκρίσεις:

101 NET (DLH)
TAX AGENT (DLL)

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΩΔΙΚΩΝ

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας, έχουμε προβλέψει τους ακόλουθους τρόπους παραλαβής των κωδικών ενεργοποίησης.

 1. Κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες αποστέλλετε email στο esd@rbs.gr με τους τους πλήρεις σειριακούς αριθμούς των ΕΑΦΔΣΣ που θέλετε να αναβαθμίσετε. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα εμείς θα σας επιστρέψουμε, στο ίδιο e-mail, τους κωδικούς ενεργοποίησης των αναβαθμίσεων.
 2. Εναλλακτικά και ιδιαίτερα σε ώρες αιχμής ή εκτός ωραρίου λειτουργίας της εταιρείας, έχουμε εγκαταστήσει sms server με ειδική εφαρμογή προκειμένου να σας δώσουμε την δυνατότητα να λαμβάνετε τους κωδικούς αποστέλλοντας ένα sms από το κινητό σας τηλέφωνο (τον αριθμό του οποίου θα πρέπει να έχετε δηλώσει σε εμάς εκ των προτέρων) στους αριθμούς 6948039999 και 6943576666 με τον σειριακό αριθμό του Ταμειακού Συστήματος που θέλετε να αναβαθμίσετε.
  Η σύνταξή του sms θα πρέπει να είναι: AC (κενό) ΧΧΧ00000000 (τα γράμματα είναι αδιάφορο αν είναι κεφαλαία ή μικρά, π.χ. AC FGB18007789).

  Ο SMS server θα απαντήσει με τον κωδικό αναβάθμισης μόνο μια φορά για κάθε Σειριακό Αριθμό Ταμειακής Μηχανής, υπό την προϋπόθεση ότι ο Σειριακός έχει καταχωρηθεί σωστά και υπάρχει επαρκές υπόλοιπο προαγορασμένων κωδικών.

  Σε περίπτωση που δεν έχετε καταχωρίσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας, καταχωρήστε το ΕΔΩ

 3. Η ανταλλαγή των e-mails στην πρώτη περίπτωση και η ανταλλαγή των sms στη δεύτερη, δηλώνουν την αποδοχή σας ότι αυτά θα αποτελούν τα παραστατικά παραγγελίας και παράδοσης των κωδικών ενεργοποίησης, βάσει των οποίων τιμολογούμε προς εσάς την αξία των κωδικών αυτών, σύμφωνα με την εμπορική πολιτική διάθεσης των κωδικών, που ακολουθεί παρακάτω. Επισήμανση: Οι κωδικοί ενεργοποίησης που αφορούν τους Φορολογικούς Μηχανισμούς που διατέθηκαν από την αρχή του τρέχοντος έτους και μέχρι σήμερα, θα σας παραδοθούν μαζικά χωρίς καμιά απολύτως χρέωση.
 4. Λάβετε υπόψη σας ότι η ΕΑΦΔΣΣ με τον συγκεκριμένο σειριακό αριθμό για το οποίο ζητάτε κωδικό ενεργοποίησης θα πρέπει να έχει διατεθεί αποκλειστικά και μόνο από εσάς. Ως εκ τούτου δεν θα παραδίδουμε κωδικό για ΕΑΦΔΣΣ που δεν την έχουμε προμηθεύσει στο Συνεργάτη που αιτείται κωδικό αλλά έχει αγοραστεί από τρίτο. Η διαδικασία αυτή επιλέχθηκε κατόπιν υπόδειξης πολλών συνεργατών προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ο κάθε συνεργάτης θα μπορεί να αναβαθμίσει μόνο τα Φορολογικά Συστήματα που ο ίδιος έχει διαθέσει.

  Εξαιρέσεις από αυτό το περιορισμό θα αξιολογούνται κατά περίπτωση.